mozgó weboldal, forgó weboldal, forgó képek, flash weboldal, mozgó weblap, forgó weblap Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés

 
  Weblap készítési árak  
       
 

Cégünk profi weblaptervező csapatot tudhat magáénak. A weblaptervezés a fő profilunk.
Weboldalkészítést vállalunk egyedi megrendelés alapján, vagy kiválaszthatja az itt megjelenő weblap sablonok küzül azt, amelyik Önnek vagy cégének a legmegfelelőbb, és mi azt az Ön kérésének megfelelően átalakítjuk, illetve testreszabjuk.

A weboldalkészítés lépéseit úgy alakítottuk ki, hogy az Önöknek a legnagyobb biztonságot nyújtsa.
Nagy gondot fordítunk az előkészítésre, és a oldal készítése közben felmerülő kérések, ötletek kidolgozására.
Az alábbiakban megadott áraink Ft-ban, ÁFA nélkül értendők.

 
       
 

Egyszerű weboldal

Egyszerű weboldalt választva, rövid időn belül (a weblap tervezés 1-2 hét) saját profi weboldallal fog rendelkezni.Önnek csak el kell mondani elképzelését és mi elkészítjük Önnek weboldalát.

Várárlás: 60.000 -120.000.-
Bérlésnél egyszeri 10.000 - 60.000.- + havi díj: 3.000-5.000.-

 
       
 

Többlapos weboldal

Több lapból álló weboldal, mely már tartalmazhat regisztrációt, kérdőívet, kapcsolat oldalt. A tervezési idő 1-2 hét. Ha szükséges domain nevet és tárhelyet is biztosítunk weboldala számára.

A weboldal sql adatbázist használ, ahová az adatokat elmentjük, és ahonnan az adatok megjelennek.

Várárlás: 120.000 -tól.
Bérlésnél egyszeri 20.000 - 60.000.- + havi díj: 3.000-6.000.-

 
       
 

Flash weboldal

Flash weboldalt választva, mutatós weboldalt készítünk Önnek. A weblap tervezés időtartama 1-2 hét. Nem feltétlenül az egész honlapot írjuk flash-ben, de a fejléc vagy a menüsort ennek a technikának a felhasználásával készítjük el. A flash weblap előnye az egyszerű weboldalakkal szemben, hogy nagyon mutatós, és figyelemfelkeltő.

Várárlás: 150.000 -től

 
       
 

Szerkeszthető weboldal

Szerkeszthető weboldal választása esetén Önnek lehetőséget biztosítunk, hogy saját maga időről-időre aktualizálja weboldalát. A weblap tervezés időtartama 1-2 hét. Ha új híreket, vagy akciókat akar weboldalán megjeleníteni, mi biztosítjuk a feltöltési felületet, melynek segítségével akár naponta meg tudja változtatni a honlapján lévő adatok egy részét.

Várárlás: 300.000 -től

 
       
 

3D-s weboldal

3D-s weboldalak készítését egyedi megrendelésre vállaljuk. Ennek lényege, hogy a honlapja egy 3D-s animációval indul, mely csak pár másodperces, de igen látványos. Akik ezt látták, biztos hogy megmutatják ismerőseiknek, és a versenytársak is csatlakozni fognak egy megtekintés erejéig honlapjának látogatói közé. Ha ki akar tünni az unalmas weboldalak tömegéből honlapjával, akkor ennek a technika segítségével ezt a biztos siker tudatában megteheti. A weblap tervezés időtartama kb. 1-3 hét.

Várárlás: 200.000 -től

 
       
       
weblap, weboldal, website, profi, flash, mozgó, forgó  

FŐOLDAL
WEBLAP KÉSZÍTÉS
SAJÁT OLDALAINK
ELÉRHETŐSÉGÜNK


WEBLAP KÉSZÍTÉSI ÁRAK

 
ADATBANK
WEBÁRUHÁZ
IRATBOX ÜGYVITEL
WEBLAP KELLÉKEK
HIRDETÉS
CHAT ROBOT KÉSZÍTÉS
TÁVISKOLA
MAGYAR KÖNYVELŐK

     
  Weblap készítés Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés   Elérhetőségünk Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés
       
 
A weblap készítés olyan hosszútávú befektetés, mely az értékesítésreszánt termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsíti. A weblap készítés hosszadalmas folyamat, ha látványos és jól használható weboldat akarunk elérni. Mi a weblap elkészítésekor mindenkor arra törekszünk, hogy az oldal könnyen átlátható, jól használható és látványos legyen. Ennek a követelménynek szerintünk minden weboldalnak eleget kell tennie.

A weblap készítés során minden esetben figyelembe vesszük a kereső optimalizálás alapvető kritériumait, így az általunk készített weboldalak a keresőkben az elsők között jelennek meg. Mi a weblap készítés során látványos és jól használható weboldalak készítését garantáljuk.

A weblap készítés során gondosan ügyelünk arra, hogy a weboldal mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a weboldal készítését az arculat és a weboldal tervezése előzi meg.


 

Országos Adatbank Kft.

www.oab.hu

Telefon: +36-1-700-0073
Mobil: +36-70-211-8969

E-mail: info@oab.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Weboldal készítés| honlapkészítés| domain és tárhely | webcsomagok | weblap tervezés | weblap optimalizálás | egyszerű weblapok | flash animációk
webáruház bérlés | többnyelvű olal | flash jákékok készítése | flash bannerek | mozgó figurák weblapjába | beszélő figurák weblapjába