mozgó weboldal, forgó weboldal, forgó képek, flash weboldal, mozgó weblap, forgó weblap, Weboldal készítés árak, weblap készítés árak, honlap készítés árak, weblap árak,
 
  SZOLGÁLTATÁSAINK - Weblap készítési árak  
       
 

Cégünk profi weblaptervező csapatot tudhat magáénak. A weblaptervezés a fő profilunk.
Weboldalkészítést vállalunk egyedi megrendelés alapján, vagy kiválaszthatja az itt megjelenő weblap sablonok küzül azt, amelyik Önnek vagy cégének a legmegfelelőbb, és mi azt az Ön kérésének megfelelően átalakítjuk, illetve testreszabjuk.

A weboldalkészítés lépéseit úgy alakítottuk ki, hogy az Önöknek a legnagyobb biztonságot nyújtsa.
Nagy gondot fordítunk az előkészítésre, és a oldal készítése közben felmerülő kérések, ötletek kidolgozására.
Az alábbiakban megadott áraink Ft-ban, ÁFA nélkül értendők.

 
       
 

Egyszerű weboldal

Egyszerű weboldalt választva, rövid időn belül (a weblap tervezés 1-2 hét) saját profi weboldallal fog rendelkezni.Önnek csak el kell mondani elképzelését és mi elkészítjük Önnek weboldalát.

Példákat láthat itt.

Várárlás: 80.000 -120.000.-
Bérlésnél egyszeri 10.000 - 60.000.- + havi díj: 3.000-5.000.-

 
       
 

Többlapos weboldal

Több lapból álló weboldal, mely már tartalmazhat regisztrációt, kérdőívet, kapcsolat oldalt. A tervezési idő 2-3 hét. Ha szükséges domain nevet és tárhelyet is biztosítunk weboldala számára.

A weboldal sql adatbázist használ, ahová az adatokat elmentjük, és ahonnan az adatok megjelennek.

Várárlás: 120.000 -tól.
Bérlésnél egyszeri 20.000 - 60.000.- + havi díj: 3.000-6.000.-

 
       
 

Videós weboldal

Ezt a típust választva, mutatós weboldalt készítünk Önnek. A weblap tervezés időtartama 2-4 hét. A weboldalon több egyedi videót helyezünk el. Ennek a weblapnak az előnye egy egyszerű weboldallal szemben, hogy nagyon mutatós és figyelemfelkeltő, mivel mozgó részeket, illetve filmeket is tartalmaz.

Várárlás: 150.000 -től

 
       
 

Szerkeszthető weboldal

Szerkeszthető weboldal választása esetén Önnek lehetőséget biztosítunk, hogy saját maga időről-időre aktualizálja weboldalát. A weblap tervezés időtartama 2-4 hét. Ha új híreket, vagy akciókat akar weboldalán megjeleníteni, mi biztosítjuk a feltöltési felületet, melynek segítségével akár naponta meg tudja változtatni a honlapján lévő adatok egy részét.

Várárlás: 300.000 -től

 
       
 

3D-s, animációs weboldal

3D-s vagy animációs weboldalak készítését egyedi megrendelésre vállaljuk. Ennek lényege, hogy a honlapja egy 3D-s animációval indul, mely csak pár másodperces, de igen látványos. A weboldal különféle animációkat tartalmaz. Akik ezt látták, biztos hogy megmutatják ismerőseiknek, és a versenytársak is csatlakozni fognak egy megtekintés erejéig honlapjának látogatói közé. Ha ki akar tünni az unalmas weboldalak tömegéből honlapjával, akkor ezen technika segítségével ezt a biztos siker tudatában megteheti. A weblap tervezés időtartama kb. 3-4 hét.

Várárlás: 400.000 -től

 
       
    Vissza a szolgáltatásainkra  
       
weblap fejlesztés, weboldal tervezés, tökéletes weboldal, profi weblap, flash weblap, mozgó háttér, mozgó figura,  

FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SAJÁT OLDALAINK
ELÉRHETŐSÉGÜNK


RÓLUNK

 
gyorsmenü
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
IRATBOX ÜGYVITEL
WEBLAP HIRDETÉS
TÁVISKOLA
MAGYAR KÖNYVELŐK
WEBÁRUHÁZ
AUTÓS VIDEÓK
ÖRÖKIFJAK
   

     
  Weblap készítés Weboldal készítés árak, weblap készítés árak, honlap készítés árak, weblap árak,   Elérhetőségünk Weboldal készítés árak, weblap készítés árak, honlap készítés árak, weblap árak,
       
 
A weblap készítés olyan hosszútávú befektetés, mely az értékesítésreszánt termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsíti. A weblap készítés hosszadalmas folyamat, ha látványos és jól használható weboldalt akarunk elérni. Mi a weblap elkészítésekor mindenkor arra törekszünk, hogy az oldal könnyen átlátható, jól használható és látványos legyen. Ennek a követelménynek szerintünk minden weboldalnak eleget kell tennie.

A weblap készítés során minden esetben figyelembe vesszük a kereső optimalizálás alapvető kritériumait, így az általunk készített weboldalak a keresőkben az elsők között jelennek meg. Mi a weblap készítés során látványos és jól használható weboldalak készítését garantáljuk.

A weblap készítés során gondosan ügyelünk arra, hogy a weboldal mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a weboldal készítését az arculat és a weboldal tervezése előzi meg.


 

Országos Adatbank Kft.

www.oab.hu

Telefon: +36-1-700-0073
Mobil: +36-70-211-8969

E-mail: infooab.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Weboldal készítés| honlapkészítés| domain és tárhely | webcsomagok | weblap tervezés | weblap optimalizálás | egyszerű weblapok | animáció készítés
webáruház bérlés | többnyelvű weboldal | flash jákékok készítése | flash bannerek | mozgó figurák weblapjába | beszélő figurák weblapjába