mozgó weboldal, forgó weboldal, forgó képek, flash weboldal, mozgó weblap, forgó weblap, Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
 
  SZOLGÁLTATÁSAINK - Weboldal készítés  
       
 

Az üzleti életben elengedhetetlenül fontos egy cég számára, hogy weboldallal rendelkezzen. Ahogy cégünk megítélésében hatalmas szerepe van annak, hogy rendelkezik-e weboldallal, úgy az is nagyon lényeges, hogy ez a weboldal milyen minőségű. Egy profi, jól strukturált, átlátható és felhasználóbarát honlap, mely leköveti napjaink trendjeit, és a kínált szolgáltatáshoz, termékhez megfelelően illeszkedik, a vállalkozásunk minőségét tükrözi. Ezen felül az is kulcsfontosságú, hogy a weboldal tükrözze a tulajdonosa személyiségét, legyen szó magánszemélyről vagy cégről. Ezért minden weboldalunk egyedi. A céges weboldal, vagy webáruház a legköltséghatékonyabb felület ahhoz, hogy a felhasználók, potenciális vásárlók számára bemutassa vállalkozásunk profilját, termékeinket, illetve szolgáltatásaink körét. A weboldal készítés olyan összetett folyamat, melyben a kreatív tervezéstől, a programozáson és átadáson át, akár a továbbfejlesztésben is segítünk.

Célunk, hogy vállalkozása honlapja sikeres legyen, megkülönböztetést biztosítson a versenytársaktól, egyedi megjelenésével kitűnjön a tömegből és legfontosabb, hogy profitot termeljen.

Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal: weboldal készítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás. Nézze meg saját weboldalainkat, vagy főoldalunkon referenciáinkkat, és ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Ha további kérdése van a weblaptervezéssel kapcsolatban, kérjük hívjon minket! Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

 
    de. 9-13 óra között: +36 1 700 0073
vagy egész nap: +36-70-211-8969
 
       
  Itt találhatók a Weboldal készítési árak  
       
 

Egyszerű weboldal

Egyszerű weboldalt választva, rövid időn belül (a weblap tervezés 1-2 hét) saját profi weboldallal fog rendelkezni.Önnek csak el kell mondani elképzelését és mi elkészítjük Önnek weboldalát. Példákat láthat itt.
 
       
 

Többlapos weboldal

Több lapból álló weboldal, mely már tartalmazhat regisztrációt, kérdőívet, kapcsolat oldalt. A tervezési idő. 2-3 hét. Ha szükséges domain nevet és tárhelyet is biztosítunk weboldala számára.
 
       
 

Videós weboldal

Vidaós weboldalt választva, mutatós weboldalt készítünk Önnek. A weblap tervezés időtartama 2-4 hét. A weboldalon több egyedi videót helyezünk el. A weblap előnye az egyszerű weboldalakkal szemben, hogy nagyon mutatós, és figyelemfelkeltő.

 
       
 

Szerkeszthető weboldal

Szerkeszthető weboldal választása esetén Önnek lehetőséget biztosítunk, hogy saját maga időről-időre aktualizálja weboldalát. A weblap tervezés időtartama 2-4 hét. Ha új híreket, vagy akciókat akar weboldalán megjeleníteni, mi biztosítjuk a feltöltési felületet, melynek segítségével akár naponta meg tudja változtatni a honlapján lévő adatok egy részét.

A weboldal sql adatbázist használ, ahová az adatokat elmentjük, és ahonnan az adatok megjelennek.

 
       
 

3D-s, animációs weboldal

3D-s weboldalak készítését egyedi megrendelésre vállaljuk. Ennek lényege, hogy a honlapja egy 3D-s animációval indul, mely csak pár másodperces, de igen látványos. Akik ezt látták, biztos hogy megmutatják ismerőseiknek, és a versenytársak is csatlakozni fognak egy megtekintés erejéig honlapjának látogatói közé. Ha ki akar tünni az unalmas weboldalak tömegéből honlapjával, akkor ennek a technika segítségével ezt a biztos siker tudatában megteheti. A weblap tervezés időtartama 3-4 hét. Példákat láthat itt.
 
       
    Nézze meg főoldalunkon az általunk készített weboldalakat!  
       
    Vissza a szolgáltatásainkra  
       
weblap fejlesztés, weboldal tervezés, tökéletes weboldal, profi weblap, flash weblap, mozgó háttér, mozgó figura,  

FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SAJÁT OLDALAINK
ELÉRHETŐSÉGÜNK


RÓLUNK

 
gyorsmenü
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
IRATBOX ÜGYVITEL
WEBLAP HIRDETÉS
TÁVISKOLA
MAGYAR KÖNYVELŐK
WEBÁRUHÁZ
AUTÓS VIDEÓK
ÖRÖKIFJAK
   

     
  Weblap készítés Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,   Elérhetőségünk Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
       
 
A weblap készítés olyan hosszútávú befektetés, mely az értékesítésreszánt termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsíti. A weblap készítés hosszadalmas folyamat, ha látványos és jól használható weboldalt akarunk elérni. Mi a weblap elkészítésekor mindenkor arra törekszünk, hogy az oldal könnyen átlátható, jól használható és látványos legyen. Ennek a követelménynek szerintünk minden weboldalnak eleget kell tennie.

A weblap készítés során minden esetben figyelembe vesszük a kereső optimalizálás alapvető kritériumait, így az általunk készített weboldalak a keresőkben az elsők között jelennek meg. Mi a weblap készítés során látványos és jól használható weboldalak készítését garantáljuk.

A weblap készítés során gondosan ügyelünk arra, hogy a weboldal mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a weboldal készítését az arculat és a weboldal tervezése előzi meg.


 

Országos Adatbank Kft.

www.oab.hu

Telefon: +36-1-700-0073
Mobil: +36-70-211-8969

E-mail: infooab.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Weboldal készítés| honlapkészítés| domain és tárhely | webcsomagok | weblap tervezés | weblap optimalizálás | egyszerű weblapok | animáció készítés
webáruház bérlés | többnyelvű weboldal | flash jákékok készítése | flash bannerek | mozgó figurák weblapjába | beszélő figurák weblapjába